Wednesday, March 19, 2008

En IMS på besøk

Så skulle det endeleg skje, Inger Marie aka IMS aka drømmedama kom til Askøy for å besøke oss. Og dette skjedde på selveste bursdagen min. Jeg hadde fortalt om det strålende været som skulle være når hun kom. Det var meldt sol hver dag. Det har snødd hver dag, og dagen før hun kom snødde det så mye at vi måtte parkere bilen nede. Hurra for stabilt vestlandsvær!!

Før hun kom fikk jeg bursdagsgave av Synnøve, et påskeegg med snop og hårfiksegreier. Og ikke minst Kangaroo-sko! :) Da IMS kom av nattoget, så hun ganske riktig trøtt ut. Hun hadde en burgunderrød sekk på ryggen. Hun hadde kort(ere), svart hår. Men i tillegg hadde hun en ballong, type rosa med "Gratulerer med dagen" på i handa. Og jeg som hadde trodd at hun ikke husket bursdagen min, da! D'oh!!

I løpet av de to små dagene hun var her ble det blåst mange ballonger. Vi spilte Blokus, Ubongo, Alahambra, Louis XIV, Buzz og ikke minst Shear panic. I tillegg fikk jeg tre spill av henne til bursdagen; Master of Movies, Master of Music og Master of Television. Og i innflytningsgave fikk vi spillet Nordmennenes egen historie - Opplevelser gjennom generasjoner. Tror det siste spilte litt på at jeg er hele 9 år eldre enn Synnøve!

Ellers kan nevnes super tapas om kvelden, sjokolademousse med druesteiner og en halv flaske vin. Jepp, også når vi har besøk drikker vi som noen svamper! Kanskje mer som Svampe-bob når jeg tenker meg om. Han er rimelig edruelig. Tror jeg.

Det var hyggelig, veldig hyggelig å ha drømmedama på besøk, selv om hun ble en dag kortere enn hun hadde lovt! Neste gang er det vi som skal besøke henne!

4 comments:

ims said...

Det var veldig kos å treffe dere alle tre igjen. Huset var fint, bakken var jævli, maten var god og selskapet fantastisk. Det var deeeeilig å knuse dere i spill - spesielt buzz. Det viser bare at man kan komme langt i verden med sansynlighetsberegning. Hadde dere vært like god som meg i det ville dere også skjønt at dersom man skulle ta nattog natt til mandag og onsdag - så er sansynligheten for at man blir i to dager ganske stor :) klems

Torill said...

Ikke alle kan være best i klassen! Vant du i buzz, forresten? Det skjer så sjelden at jeg glemmer det raskt. Ja, at noen andre enn jeg vinner, mener jeg.

dronninga said...

jupp, og jeg ble dronning for en dag. har spart den dagen til det blir bratt og kaldt en dag. Fikk også genipokalen et par ganger, så det så.

Torill said...

Det var jo bratt og kaldt når du var hos oss, da... Brattere blir det ikke!