Monday, March 26, 2007

Overisspising

I dag bestemte vi oss for å ta med Inger Marie på Rio Pizza etter jobb for å spise is etter prinsippet "Spis så mye du vil" for kr 48,-. Saken er at man gjerne spiser litt MER enn man vil, eller kanskje mye mer?! Heldigvis er noen mer erfarne enn andre. Ingen navn nevnes i dette tilfellet. Dersom noen har lyst på litt is ligger det litt under istappekranen. Det er ikke så lett å huske at man må ta den tilbake i posisjon etter at man har tappet.

Når dét er sagt; det var ellers veldig hyggelig, gøy og kult på Rio, og det er nok mye på grunn av hvem som var der. Særlig rundt bordet vårt! Jeg skjønner ikke helt hva de mener med at jeg snakker rart bergenser, jeg synes det er nesten flytende...

Man skulle nesten tro at det var jeg som var utdannet lærer, for jeg klarte å finne ut hvor mye hver posjon kostet dersom man forsynte seg tre ganger. Jeg bomma faktisk bare med to kroner. Og tatt i betraktning at jeg rundet opp til kr 50 så var det nærmest helt perfekt!

Nemlig! :D

Nytt favorittuttrykk: "Hvor lenge skal vi sitte her og buldre?"

1 comment:

IMS said...

hadde du vært lærer Torill, så ville du nok sagt noe anna. 2 kroner i timen mer eller mindre feks, det er nok til "spis så mye is du vil" og kaffe en gang i uka det... tenk på den!

men det var stas da. selv om jeg skjønner jeg har mye og lære, her jeg sitter, kvalm, 4 timer senere.