Thursday, April 28, 2005

Råd og tips

Den 16. mars lista jeg opp noen enkle leveregler som skulle gjøre hverdagen enklere for oss alle, og jeg vil gjerne komme med noen flere når det gjelder offentlige befordringsmilder (det trengs tydeligvis i denne byen!).

* Det hjelper ikke om du pleier å ha månedskort dersom du ikke har det når det er kontroll. Da fortjener du bot, og kontrolløren er faktisk ikke kip, han/hun gjør bare jobben sin!

* Bussjåføren er ikke umenneskelig om han kjører fra holdeplassen selv om du løper alt du kan etter bussen. Det er en grunn til at det er noe som heter "rutetabell".

* Det er helt naturlig at du ikke kan gå av og på bussen hvor det måtte passe deg best. Sånne handlinger gjør man på bussholdeplasser!

Sånn, da var det ikke mer i denne omgang. Hyggelig å kunne øse litt av min kunnskap om oppførsel rundt/på trikk/buss/t-bane/tog/båt!

:)

5 comments:

Ingaroo Clingfilm said...

Jeg er IKKE enig i den siste. I London finnes det slike røde busser som man kan hoppe på og av i fart.

Alligatorill said...

Ja...men da må vi få sånne hop-on-/hop-off-busser, for det er vanskelig å hoppe av og på i fart, og med dørene lukket, kjære deg!

Ingaroo Clingfilm said...

Du er så kravstor til denne komforten og sikkerheten hele tida. Du kan da vel i jøssenavn bare hoppe på bussen FORAN, vel! På frontruta! Hvis du har lim på fingrene kan du bli sittende der ganske lenge, som en annen Pusur-sugekoppgreie.

Alligatorill said...

Ligner mer på Spiderman, spør du meg.. .men det er jo ikke laga en dubba versjon av Spiderman, så den har du vel IKKE sett! ;)

Ingaroo Clingfilm said...

Hrmf. Personlig syns jeg Dennis skulle dubbet Spider-Man (ja, for jeg vet at det skrives med bindestrek, din DUST - hvem er det som ikke har sett filmen, sa du? ;)) som Pusur. Det hadde blitt veldig bra. Også Anders kunne dubbet Doc Ock (fra toer'n) med stemmen til han ene fra Fragglene. Det hadde blitt supert.