Monday, February 04, 2013

Russisk politiker: Vi har ingen rett til å tieBoris Nemtsov er tidligere russisk visestatsminister, og nå en frittalende politikker. I denne artikkelen sier han hvorfor han ikke kan tie om anti-propagandaloven i Russland som kan bli vedtatt i mai. (takk igjen til google translate)

"Jeg elsker kvinner. Alle vet det. Som det store flertallet av russiske politikere kunne jeg stille holde stille om loven som forbyr propaganda av homofili. Temaet angår meg ikke, akkurat som alle andre politikere. Som er stille.

Jeg vil ikke være stille - det er feigt og svakt!

Jeg har fantastiske barn Jeanne, Anton, Dean og Sophia. De er sunne, intelligente og motiverte. Angivelig,
har mine barn en "tradisjonell" orientering. Døtre interesserte gutter og Anton - jenter. Det kunne vært ganske annerledes. Det er familier hvor barn er homofile. Det finnes millioner i vårt land! Du kan forestille deg hvor vanskelig livet er for foreldre og barn i disse familiene? Hvor mye press de opplever hver dag og hver time?

Oppførsel av homofile ungdommer undersøker og her i Russland og i verden. Den berømte sexologen Igor Kon og hans amerikanske kolleger i en stemme si at 20 til 35% av homofile ungdommer tenker på selvmord eller selvmordsforsøk. Dette er 10 ganger mer enn hos heterofil ungdom. Antall selvmord er svært avhengig sosiale atmosfæren.

Krigførende homofobi, offentlig ydmykelse, hat, alt dette i stor grad øker antall selvmord.

For meg er det klart at vedtakelsen av Dumaen av loven forbyr propaganda av homofili, vil dramatisk øke graden av hat for folket, og spesielt unge mennesker som er homofile. Tusenvis av unge mennesker, forfulgt og foraktet begår selvmord. Denne loven er en tragedie og død. Denne loven - noe mer enn enn noen annen lov, kan føre til tusenvis av ødelagte liv, tragedier og selvmord.

Vi har ingen rett til å tie."

Opprinnelig artikkel:
http://outloudmag.ru/events/item/59-boris-nemtsov-mi-ne-imeem-prava-molchat

No comments: