Friday, January 25, 2013

Russland: Ortodoks nettside oppfordrer til vold

Nettsiden http://3rm.info/ har lagt ut oppfordringer om å utøve vold mot lhbt-personer i Moskva som demonstrerer mot Dumaen som skal vedta en lov som gjør all informasjon om lhbt ulovlig. En av sidene sier som følger:

"Brødre! Representantene (i Dumaen) ga oss ikke en pust i bakken! I morgen igjen vil vurdere en lov som forbyr propaganda av homofili! Homoseksuelle har allerede annonsert at de vil komme igjen!
I denne forbindelse tilbyr vi følgende handlingsplan:
 
1. Kom alle som kan - vi trenger soldater for å kjempe i første rekke. Denne gangen vi slå alle - menn på føttene, kvinner ødelegge ansiktet!
 
2. I en kamp som ikke er utsvevende, velge en som kjemper bedre enn deg, og dekke dem, og drepe dem som slo dem!
 
3. Hvis du ikke kan kjempe, du tar den med egg, sprøyter med grønn maling, ketchup, kinaputter med maling fra skriveren! Ikke vær redd - hvis homofile ville binde, med Guds hjelp vil vi beskytte deg.
 
4. Gå med et videokamera og ta opp når vi blir angrepet først.
 
5. Representer ortodokse brødre som ikke er i stand til å komme - be for oss syndere og vår Dumaen, at Gud angret og ga makt til å stemme for de mest alvorlige av loven forbyr propaganda av homofili!6. Alle som kommer - dekker ansiktet, ikke gi etter for anklagene om feighet, ikke poserer for kameraene. 
 
7. Ikke snakk med journalistene og ikke inngå tvister med pressen, bare svare på følgende spørsmål:en. "Hvem er du?" - Det russiske folk! Ortodokse mennesker!
b. "Hvorfor er du her?"
 
I. Vi hindrer styggedom for Gud!
II. Vi beskytter våre barn!
III. Ortodoksi lærer at vi skal slå homofile!
IV. Vi kom for å støtte parlamentsmedlemmer som finner styrke til å stemme for å vedta loven forbyr propaganda sodomi.
 
8. Ikke rop "Død over homser" og andre riktige, men provoserende slagord - de bruker dem mot oss.
 
9. Hvis du har fått til først - deretter slå dem i kjødet, og menn og kvinner,  de bør være redd for oss!"

No comments: