Tuesday, January 22, 2008

SParsommelig med blogginnlegg

Jeg har innsett det, jeg har blitt veldig dårlig til å skrive blogginnlegg. Jeg har også innsett at det må jeg gjøre noe med, det er for dårlig å skulle skuffe alle hele tiden. Siden sist har julen kommet og gått, vi har fått kasta ut juletreet (som var 2 cm) uten at vi fikk barnåler over alt. Det er vi veldig fornøyd med!

Fremover skjer det SPennende ting, både i SP og Sp. Førstkommende helg er det samling for Hordaland Sp. Det blir SPesielt å møte alle i fylkeslaget, og se hvordan det egentlig fungerer her borte. Kanskje det kan gjøre savnet av Oslo Sp mindre. Kanskje. Neste helg skal jeg til Oslo med lederen og nestlederen av SP. Da skal jeg få lov til å overnatte hos IMS en natt før vi setter kursen mot Sørmarka. En måned etter dette skal SP arrangere Vårkonferansen i Bergen sammen med StL. Innimellom skal jeg og Synnøve reise til Newcastle takket være alle dere som svarte på mailen jeg sendte dere før jul. JUHU!!

Jeg skal se om jeg ikke får motivert meg til å skrive mindre SPoradisk i fremtiden, det vil nok alle, SPesielt IMS sette pris på.

Tuddelu :D

1 comment:

ims said...

jaaaaaaaaaaa