Tuesday, May 15, 2007

Endelig tilbake!


Du lurer kanskje på hvor jeg har vært? Jeg har vært på Facebook. Dersom du lurer på det er du en av få som ikke har profil på dette altoppslukende nettstedet. Jeg har nå hele 116 venner, og er medlem i 29 grupper. Jeg blir poka miinst 5 ganger daglig. Jeg får ganske ofte kommentarer på bildene jeg legger inn i diverse temagrupper. I dag fikk jeg til og med min første Facebook-venn*! Tross alt dette tør jeg ikke å anbefale deg å bli medlem, for det kan komme til å ødelegge alt annet sosialt nettliv du måtte ha. Jeg har jo fullstendig glemt alt som heter Gaysir, Nettby (som var en flopp), Qruiser, Roterommet og ikke minst bloggen min. Takket være Inger Marie som minte meg på bloggen kommer det nå et innlegg. Det er litt typisk at det omhandler Facebook, og ikke noe jeg har gjort in real life.

Fremover lover jeg å være flittigere på andre web-arenaer, jeg skjønner at det kan føles som et svik mot disse.

Lurer på hvor mange ganger jeg har skrevet ordet Facebook i dette innlegget... kanskje like mange ganger jeg hører/leser ordet iløpet av en dag. Nei, det er ikke mulig, da måtte det vært en hel side med ordet. Noe sånn som dette:
Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook FacebookFacebook FacebookFacebook Facebook Facebook Facebook etc.

Kan ellers meddele at jeg fredag reiser til Askøy for så å sette kursen mot landet Syden, nærmere bestemt Alcudia på Mallorca. Dit skal jeg dra sammen med Synnøve og ungene. Det blir en hel uke uten nettilgang, og jeg føler på meg at det kommer til å bli litt godt! Kommer selvfølgelig til å måtte ta det igjen når jeg kommer til Norge igjen, men den tid den sorg/glede.

PS! Dette innlegget blir etterhvert også posta i Notes på Facebook.


* En person man møter på Facebook.

2 comments:

ims said...

Godt du ikke har tenkt å face ut bloggen :)

Alligatorill said...

hihi, ordspill.. :D