Saturday, March 31, 2007

Utflukt med jobben

Fredag (altså i går) skulle vi på utflukt med jobben. Vi i sekretariatet hadde fått vite hva vi skulle, men styret ante ingenting. Spekulasjonene gikk fra fisketur til rollespill på Gaustad sykehus. Folk begynte å ane hva som skulle skje da vi nærmet oss Nobels fredssenter. Vi fikk omvisning og gikk og så litt for oss selv etterpå. Det som gjorde sterkest inntrykk var nok utstillingen "Abrahams barn".

Etter dette var det på tide å finne seg et sted å sitte ute i vårsola. Det skulle vise seg at vi ikke var de eneste som tenkte den tanken kl 15 en fredag ettermiddag, men vi fikk til slutt jaget bort nok folk på Saras telt slik at det ble plass for oss alle. Det tok faktisk bare 40 minutter fra vi bestilte DRIKKE til vi fikk det. Det skal sies at vi i mellomtiden opplevde at kelneren hadde rotet bort bestillingen, og måtte starte helt på schratch. Det bød også på vanskeligheter når folk plutselig skulle betale med kort. MÅ folk bruke disse nymotens oppfinnelser? Cash is king!

Likevel rakk vi på en merkelig måte å komme oss til Angelo's til klokken var halv fem. Maten var utrolig smakfull, og jeg kan absolutt anbefale alle å gå dit en gang (eller flere)! Kelneren der kunne fortelle oss at det var to typer mennesker som hadde lov til å ta feil; utlendinger og blondiner.

Det morsomste med kinoen var nok da Katrine ropte ut: "Hey! Det er gamle tall! I følge... " under reklamen som sier at BI er rangert til Europas beste forskningsmiljøer. Og folk sier vi er nerder?! Ellers gir jeg vel filmen treningkast tre-fire. Den var underholdende, absolutt, men om jeg vil se den igjen er vel usikkert. Hvilken film det var? "Starter for 10" en film om en gutt som strarter på universitetet. Enkelte har jo rare ideer...

Så dro alle hver til sitt, og alle var enige om at det hadde vært en bra fredag! Men vi glemte vinlotteriet!

No comments: