Sunday, November 26, 2006

Koffert meg her og koffert meg der

Endelig skulle vi få reise på studietur til Riga. Inger Marie, Lene, Hallvard, Anniken, Marianne og jeg dro for å diskutere, bli sammensveiset og selvfølgelig oppleve Latvias hovedstad. Ikke alle hadde full snøring på hvilket land vi skulle til, eller hvor lenge vi skulle være der. Flyturen over gikk veldig bra, og vel fremme i Riga merket plutselig IMS at hun ikke hadde kofferten sin (det skulle jo forsåvidt ikke bli første gang). Det oppstod litt kaos, og vi sendte ut noen letedelegasjoner. Jeg ble ikke med på letingen da det kunne medført at jeg også kunne blitt borte! HELDIGVIS fant vi kofferten i god behold, og vi kunne sette oss i taxibussen til hotellet.

Se godt på dette bildet med ims og kofferten, det var et sjeldent syn...


Vi var ikke så heldige med været, men vi tok det stort sett med godt humør. Foruten om en del diskusjoner f.eks rundt den forestående mulige sammenslåingen med StL, aksjoner og planlegging av resten av året fikk vi også sett en del av byen. Hovedpunkter kan sies å være middagen på The Crazy Frog og generelt maten.

Da vi skulle dra fra Riga var det en mann som kom inn på flyet for sent. Ikke nok med det; han var frekk nok til å bruke lang tid på å plassere bagasje og yttertøy slik at flyet ble forsinket med 20 minutter. Dette førte til at vi nesten måtte løpe fra flyet til Gate D2 siden vi hadde transfer. Vi rakk det heldigvis, og flyturen ble en positiv opplevelse med webkamera både ved avgang og ankomst. Reptilene og jungelen midt på flyturen tror jeg imidlertid var bare tull.

Det var godt å sette føttene på norsk jord igjen. Så gjenstod bare litt taxfree shopping og å hente bagasjen. Jeg fant to fine vinflasker som jeg skulle ta med hjem (joda,jeg har fått med meg at man kan ta tre liter vin, men valgte likevel bare å ta to), og skulle bare finne boarding-kortet... men øh...hm.. den hadde vi ikke sett.
- Jaja, jeg kan jo kose meg med sjokoladen jeg har kjøpt som ligger i kofferten min, tenkte jeg, og gikk for å vente på kofferten min.

Jeg venta og venta og venta og venta. Ingen koffert kom, og til slutt måtte både jeg og IMS innse at vi ikke skulle få bagasjen vår. Vi rapporterte dette og dro litt slukøra mot Oslo. Etter at jeg kom hjem sjekka jeg en del ganger på WorldTracker, og kl 18.30 stod det plutselig: "Bag 1 Status RECEIVED AT AIRPORT". De skulle ringe meg når kofferten min var på vei hjem til meg. Jeg venta og venta og venta og venta. IGJEN. Ingen koffert kom, og batterinivået på mobilen var lavt. Heldigvis har jeg en kjæreste som ikke kan sammenlignes med noen ... og hun er utrolig flink til å flørte med menn... så kl halv tolv skal kofferten min komme hjem til meg igjen!

Alle var enige om at det var en fin tur :D

2 comments:

IMS said...

hey, nå er klokka ti på ett, og jeg har IKKE sett min koffert enda. Synnøve kunne da lagt inn ett godt ord for den også syns jeg!

Alligatorill said...

åh, men du får den sikkert i morgen, da. Hun hadde jo ikke det referansenummeret ditt. Sorry! Jeg vedder på at du har fått kofferten din nå!

(for de som ikke har fått det med seg fikk jeg min koffert like etter at dette innlegget ble skrevet)