Sunday, August 20, 2006

En helg ...forbi..


...iallefall nesten.

Fredag var det endelig tid for nattmarsjen mot intoleranse. Det var et flott tog med bortimot 1000 deltakere. Les mer om det her. Den beste kommentaren i toget var nok Gert som sa til en kamerat i telefonen: "Ser du meg ikke? Jeg står her med en fakkel!..." En blant tusen, liksom.

Da vi stod og hørte på appellene ved Stortinget møtte vi en trønder som solgte Gateavisen. Hun kunne fortelle at hun også hadde gjort feil ting i fortiden, men likte ikke at folk dømte henne for det. "Riktig, riktig. Det at jeg er homo er en ting jeg gjør!", tenkte jeg. Hun var påvirket, og nevnte også noe med kinderegg som vi ikke helt skjønte. Ellers var det et par narkomane som ble VELDIG facinert av en brennende fakkel, og nektet å slukke den.

Bare et par timer før marsjen kom Synnøve til Oslo. Hun hadde sittet på med Linda fra Bergen, og turen hadde tatt ekstra lang tid pga et uheldig møte med en katt. R.I.P.

Det var veldig rart å kun ha besøk fredag - søndag, måtte det bli lenge til neste gang, for man rekker liksom ikke å gjøre noe på en kort helg. Det var likevel en veldig, veldig fin helg, og akkuart nå er jeg litt trist... Vi håper at vi får mulighet til å treffes igjen om en ti dagers tid. Da kan hun kanskje være i Oslo i ca en uke. O'lykke!! :)

3 comments:

Ingaroo Clingfilm said...

Nå skuffer du, Torill. En hel artikkel, flere bilder, og du er ikke hverken med på bilde eller nevnt i teksten? Ærlig talt!

Er "hatvold" et nytt, norsk ord som er blitt til etter at jeg dro utaskjærs?

Alligatorill said...

Hm...det er bare det at det er litt vanskelig å ta bilder av seg selv, iallefall om jeg ikke kun skal ha med hodet mitt. Beklager, jeg skal prøve å gjøre det godt igjen... jeg LOVER!!

Ja, "hatvold" har nok dukka opp etter at du forlot oss. Og vet du hva? Oslo-politiet skal begynne å registrere hatvold mot homofile, slik at det ikke bare står "ran" i rapporten deres når en homofil blir slått ned. Dette er mye takket være initiativet til LLH Oslo og Akershus. Og hvem sitter i styret der? Jo, det er MEG!

Forresten; jeg SAVNER deg!! :/

Ingaroo Clingfilm said...

Yeah, well get used to it. Hehe!

Altså, jeg syns du burde lære deg å bruke stativ og tidsutsettelse på kameraet ditt, så blir det enda flere Torill-bilder der ute! Man kan vel ikke få for mange av dem, akkurat! Jeg, f.eks., har ingen, og det er jo altfor lite, hihi!