Thursday, April 14, 2005

Trikk eller t-bane?!

Så var endelig dagen kommet, dagen jeg skulle møte Ingvild igjen! Vi hadde vært lure denne gangen og bestemt oss for hva vi skulle spise FØR vi kom inn på Peppes. Vi hadde jo spist Thai-Chicken de siste to-tre gangene, så hvorfor endre en suksess?? Vanligvis kommer kelneren tre sekunder etter at vi har ankommet restauranten, men i går, når vi HADDE bestemt oss, tok det noe lengre tid. Da det endelig dukka opp en måtte det SELVFØLGELIG være en hyperaktiv. "Hei, jenter!" sa hun med overivrig stemme og ekstra trykk på "jenter". Jadda, vi VET at vi ikke er de mest feminine skapningene i verden! Jeg tror hun sa "jenter" hver gang hun sa noe til oss, og det var ikke få ganger, for å si det sånn...

Vi fikk pizzaen etterhvert, og den smakte fortreffelig som vanlig! Hovedtemaene som ble diskutert var Ingvilds forestående flytting til England, film, kino, teater, jobb og kjøp av leilighet. For mer informasjon om noen av disse er det bare å kontakte meg så skal jeg fortelle ALT! Enkelte samtaletemaer bør kanskje ikke nevnes... Og om noen kan fortelle hvilket stykke som gikk på Nationaltheatret (der Wenche Foss gikk) hadde det vært fint. Vi kom frem til at det verken var "Et dukkehjem", "Vildanden", "Byggmester Solnes" eller "Byggmester Bob". Det siste var forsåvidt det mest sannsynlige (med tanke på Wenche), men vi slo det fra oss opp til flere ganger.

Etter 45 minutter utenfor Natonaltheatret var vi såpass kalde at vi fant ut at vi skulle finne veien hjem, og lommekjente som vi er i Oslo klarte vi faktisk det uten å nøle!

Nok et vellykket møte; terningkast!

3 comments:

Ingaroo Clingfilm said...

"John Gabriel Borkman" - that's the one. Så egentlig kom vi...eller rettere sagt DU på det, da. Men så begynte Byggmester Bob å blande seg inn.

Alligatorill said...

Det er bare SÅ typisk Bob, skal alltid ha all oppmerksomhet!!

Trampe said...

Hæ... Skal Ingvild flytte til England???? *har virkelig gått glipp av noe gitt*