Tuesday, May 06, 2008

Bli frisk!

Eg likar ikkje at Inger Marie er sjuk, difor tenkte eg at det var på plass med eit blogginnlegg. Viking sitt tap i går blir uviktig, det same blir det at eg tapte to gonger i Settlers. Vonar mi oppfordring blir høyrt:

BLI FRISK!!!

5 comments:

ims said...

Takk Torill. Det hjelper med sympati. DETTE VIL JEG IKKE. Snørra renner og setter seg mellom hakene(og gulgrønn er ikke min farge). Ørene svir som om latteren til Øistein og Katrine hadde smelta sammen med sekkepiper inni trommehinnene, og halsen kjennes ut som om alle spillebrikkene til Risk kriga rundt på sauer nedi der. Jeg er snart tom for pepsi max, har sett Gardfield 1 og 2 i natt (og ja, jeg veit du sier jeg ikke skal kjøpe filmer i feber-ørska, men det eneste de hadde i butikken ved legen, sammen med natt på museet, og jeg syns plutselig Racel Ray er så bra at det ikke er verd å bruke krefter på å svitsje. Og jeg som skulle vise KEB Kyrksæterøra i helga. Stakar, hun får ikke møtt 35 ekte Skinderhauger på Grendahuset på Fittjahælsen i Kjønnsvika. Makan til møkk. Bra Camilla og Helene ikke kjøpte biletter.

Torill said...

Huff, dette høres ikke bra ut IMS. Jeg synes at KEB kan være sykesøster for deg siden hun ikke skal reise til Kyrksæterøra likevel!

Nei, det er aldri bra å kjøpe filmer i feberørska, men jeg skjønner at det var nødvendig. Hadde jeg bodd i Oslo skulle jeg kommet innom med noen filmer. Beklager! Kan du bli syk litt nærmere neste gang? ELLER kan du bare la være å bli syk? TAKK!

ims said...

midt mellom mitt hus og ditt er vel ca 1/3 opp i den laaaaange bakken til huset deres, og der er det vel ikke stas å være syk...

Torill said...

hehe, bakken er ikke SÅ lang, Inger Marie. Og nå er det sommer!

ims said...

sier du alltid d