Monday, November 19, 2007

Sløv!

Jeg har vært sløv til å skrive blogg i det siste, men det har dere nok merket. Grunnene er flere. Prosjekt prøve-å-komme-i-hus, Facebook, jobb, ikke-ekstisterende nett hjemme etc er noen av grunnene. I går sydde jeg den førnevnte gardinen, men siden sist hadde noen satt inn et større vindu, så den ble for liten. Men vi skal nok til Ikea igjen, så vi kommer nok til å kjøpe mer av det fine stoffet! Det kommer til å passe perfekt på soverommet, når gardinen bare passer.

Ims har lurt litt på bilder av huset, og det kommer så fort vi er litt mer i orden i huset. Vil jo helst at folk skal få lyst til å komme på besøk!

Siden sist har jeg også blitt valgt som nestleder i Askøy Sp! Stas!

Jeg lover bot og bedring, snart skal bloggen bli mye mer oppdatert! Jeg LOVER!!

4 comments:

ims said...

Gratulerer med vervet. Skjønte det altså. Med en gang folk kommer høgt på strå, så har de ikke tid til venna sine lenger. :)

Torill said...

"Venna sine" som bloggen? jeg har alltid tid til deg!!

Elida said...

Jeg kjenner at selv etter flere forsøk tror jeg ikke helt på dette med at du "syr gardiner"??!!! Jeg tror det er et prøveprosjekt fra din side på å lyve skikkelig. Hvem har vel ikke lyst til å prøve ut noe slikt - å bygge hele sin tilværelse på en løgn! Hva er vel bedre enn å prøve ut dette når man har flyttet langt vekk fra alt som minner om siviliasjon.

Torill said...

hehe, Elida...jeg burde kanskje funnet noe finere å lyve om enn en simpel gardin.

"Langt vekk fra alt som minner om sivilisasjon"? Vi ser tross alt Askøybroa fra her!! :P