Saturday, March 10, 2007

Same procedure

Møtet med Ingvild aka Slingrebill aka Ingaroo ble akkurat som forventet, og bra er det! Vi stod en stund ute for å finne ut hva vi skulle gjøre (selv om vi selvfølgelig visste at vi skulle på DaVinci og så på Peppes) rusla vi oppover Karl Johan. Vel fremme på DaVinci slo vi fast at lite var endret, bare lysekronene som var flyttet ut og DaVinci-koden som stod "elegant" på en hylle. Det som forundret oss mest var imidlertid at vi fikk servering så raskt (eller i det hele tatt). Vi brukte noen minutter på å bestemme hva vi skulle ha (selv om vi så klart hadde bestemt det lenge før vi dro hjemmefra). I butikken utenfor kan du gå for å se mappa di, det er ganske praktisk egentlig. I England har de ikke slik.

Det ble som vanlig mye mimring. Blant annet om at Ingvild hadde vært en smule nervøs og kanskje også litt irritert fordi jeg hadde sagt opp jobben min en måned før vi flytta sammen. Jeg gikk jo langtidsledig. Det var min livs tøffeste uke!!

Så skulle vi gå, og til vår lettelse var alt på det gamle når det gjaldt å få regningen. Dette til tross for at de som jobbet der både var fra Tønsberg og Sverige. Men vi fikk betalt, og dermed stakk vi ned til Peppes.

Vi hadde god tid, men etter så lang tid hadde vi nok å snakke om. Vi så dessuten en due som kjempet med en kvist, og heldigvis var det en familie på tre med en ufordragelig unge på bordet bak oss! Omsider fikk vi bestilt, selvfølgelig pizza nr 15, uten rømmedressing. Vi fikk beskjed om at det kunne ta 20-30 minutter fordi det var mye gjester der. Det er jo bare dumt å ha nok folk på jobb! Det varte og rakk. 30 minutter gikk, 40, 50 og endelig kom pizzaen. Det viste seg at vi hadde glemt å bestille VARM pizza. Det var nok grunnen til at vi måtte vente disse ekstra minuttene. Det tar jo tid å avkjøle en pizza.

Etter kald kaffe og kald pizza var vi iallefall glade for at selskapet ikke var kaldt! Og vi gikk ut i den kalde marsdagen igjen, mot teateret til Ingvild. Så tok vi farvel, og jeg lovte at det var min tur til å besøke neste gang!

Ingvild hadde lagt igjen kjolen og de andre drag-klærne i London, kanskje like greit! For meg vil hun uansett alltid være den 25-år gamle strekfiguren ved Klingenberg kino. :D

Siden jeg glemte å ta med iPoden følger her, som jeg lovte, en 3D utklippbar og -brettbar iPod shuffle - identisk lik min siden det er bilder av den. Lykke til :)

No comments: