Monday, March 19, 2007

Bursdagsfeiring

Hard Rock Kafè var første stoppested. Denne dagen kunne man ikke bestille kjøtt, men kylling gikk greit. Dvs. ikke "barbeque chicken", men "grilled chicken" gikk greit. Siden vi ble så forvirret endte vi opp med å bestille "grilled chicken" alle tre. Desserten varierte vi litt mer med, i og med at IMS bestilte uten nøtter og KEB uten krem. Jeg derimot var tøff og gikk for the real deal. Jeg må innrømme at jeg ble litt skuffa når det ikke kom noe svosj-svosj, men heldigvis klarte keb å fikse dette ved å strø pepper på lyset. Det er GODT jeg ikke blir lett flau!!

Etter spising var det kino (og jeg TRODDE ikke noe på at de ikke hadde bestilt billetter til kinoen!) for å se "Music and lyrics". . Jepp, det er en Hugh Grant- og Drew Barrymore-film, forutsigbar men likevel sebar!! Absolutt! Om noen spør om jeg vil anbefale den så sier jeg "Ja!" UTEN å være det minste flau over det!

Som avslutning på kvelden var det øl på Dr Jekyl (stedet du må gå inn i bokhyllen for å gå på do). Etter en øl (som vi brukte usannsynlig lang tid på) var det på tide å dra hjem. Jeg og ims skulle samme vei, så vi skulle ta buss. Selvfølgelig var det 7 min til den kom, så vi tok en annen buss til Brugata. Akkurat i det bussen stoppa der gikk selvfølgelig trikken som vi KUNNE tatt. Det ble fem lange minutter (men når jeg tenker på hvordan det blir til høsten så skal jeg ikke klage...)

Alle var enige om at det hadde vært en fortreffelig bursdagsfeiring! TAKK :D

1 comment:

IMS said...

Fortreffelig!