Saturday, January 20, 2007

ENDELIG!!

Så var det klart for årets store høydepunkt. Nei, ikke Oscar-utdelingen eller Grand Prix, men... Årsmøte og nominasjonsmøte i Oslo SP! :D

Jeg og Unn dro opp litt tidligere, og avkreftet myten om at Haraldsheim ligger sentralt. Det meste er relativt, men det får være grenser! Jeg vil si at omtrent en time fra avreise til ankomst er innenfor begrepet "kort tid". Det kan selvfølgelig ha noe å gjøre med at vi først hoppa på t-banen feil vei (hvem vet vel hvor Sinsen ligger?) og så gikk i feil retning fra t-banen. Det viktigste var dog at vi kom frem!! Bedre sent enn aldri, lizm.

Etter litt kløverpynting kom de første deltakerne. Koseligst var det nok å møte Arnfinn igjen! I møtesalen var det en Arnfinn-magnet (også kalt piano)!

Første kvelden var det nominasjonsmøte, og det ble heldigvis litt action. Nominasjonskomiteen hadde gjort en glimrende jobb, og til slutt ble listen akkurat slik den ble lagt frem! Jeg sier "hurra" og "jippi" for en knakende god topp tre!! Nr 22 er heller ikke så ille! Noen burde nok lært seg litt om møteteknikk, samt normal skikk og bruk. Jeg synes StLs "Man tar ordet fra anvist sted" er en fin formulering. Jeg tror klubbe er en fin ting til neste møte...

Etter møtet var det foredrag med en fra FIAN, veldig interessant! Det er flott at det finnes slike blant oss! "OL på Romsås" vant Oslo-quizen, det var ikke så mye min fortjeneste...jeg var nok en gang lesbe-alibiet på laget. Jeg var forsåvidt lesbe-alibiet på hele møtet.

Dag to var det Årsmøte der vi vedtok valgkampprogram, handlingsprogram, og selvfølgelig valg av nytt styre. Resolusjonen om "Veiprising" ble oversendt fylkesstyret. Om du lurer så dreier ikke veiprising seg om verken gateselgere eller reisende misjonærer!

Tror Oslo SP har fått et supert nytt styre, med en glimrende leder! (ja, jeg vet at du leser dette, Lars!) Dette var min siste offesielle opptreden for og med Oslo SP, så jeg ble avtakket som det så fint heter. Og så fikk jeg bøkene "Bondekamp og markedsmakt" og "Motstraums" som er SPs historie. Jeg VET at enkelte av leserne av bloggen min kommer til å le litt for seg selv. Jeg tenker at det kan være bra bøker for høytlesning!! :D

Til slutt vil jeg meddele at jeg ikke liker at det er snø i Oslo! Spesielt ikke når man må krysse et jorde/akebakke for å komme til trikken.

Oftes hørt: "Ålreit!" gjerne med litt snurt stemme fra en uklar.
Oftes sagt: "Ja, jeg skal flytte til Bergen!" ("hva skal du der da?") "Jeg skal flytte sammen med kjæresten min." Lurer litt på hvorfor Lahn stone trodde han kanskje kjente henne. Det var kanskje før han plutselig huska at jeg var skeiv.

Vurderte å skrive det på flip-over'n i møtesalen så fikk alle vite det. :D

Og så noen bilder!

Eksempel på uklar Senterpartist:

Eksempel på klar Senterpartist:Fylkessekretæren, stortingsrepresentanten eller kim du nå e... du er iallefall fin og grønn! :D

2 comments:

Lars said...

Du er den beste, Alligatorill! (Som vanleg har du teke omgjevnadene på kornet! Eg vil tilrå deg som tekstforfattar til Perler for svin, dersom Stephan Pastis skulle trenga avløysing. Eller kanskje du kan ta over etter Anne-Kath. i Nytt på Nytt?)

Alligatorill said...

Nei, det er jo du som er den beste! Eg er dog berre 21 unna! ;)

Eg vil heller vera i Nytt på nytt saman med Anne-Kath! :D